Kotisivut antavat ensivaikutelman yrityksestä

Kotisivut antavat ensivaikutelman yrityksestä

Kotisivut ovat lähes poikkeuksetta yrityksen menestymisen kannalta välttämättömät. Yritys, jolla ei ole asiallisia kotisivuja, menettää asiakkaita.

Varsinkin Suomessa, kuten muuallakin Pohjois- ja Keski-Euroopassa, on tapana etsiä tietoa internetistä. Tuotteita ja palveluja googlataan. Jos niitä tarjoavaa yritystä ei löydy netistä, hankinnat tehdään yrityksestä, jonka sivut löytyvät ja ovat houkuttelevat.

Miksi yritys tarvitsee kotisivut?

  • Yrityksen kotisivujen pääasiallinen tarkoitus on lisätä myyntiä.
  • Niiden avulla voidaan tehdä itse yritystä sekä tuotteita ja palveluja tunnetuksi.
  • Nettisivut ovat osa markkinointia. Verkkomarkkinointi tulee edullisemmaksi painettuihin esitteisiin ja mainoksiin verrattuna.
  • Kotisivut ovat loistava mahdollisuus vaikuttaa asiakkaan ostohalukkuuteen. Asiakas voi rauhassa tutustua tuotteiden ominaisuuksiin, palvelujen sisältöön, hintoihin, tarjouksiin jne.
  • Kotisivut eli verkkosivusto on erinomainen tapa vahvistaa brändiä ja yritysimagoa. Nettisivut, joilla on hyvä näkyvyys netissä, jää ihmisten mieliin ja tulee tutuksi.
  • Asialliset kotisivut herättävät asiakkaissa luottamusta. Ne kuvastavat yrityksen ammattitaitoa, arvoja ja suhtautumista asiakkaisiin.
  • Sivuston kautta voi pitää yhteyttä asiakkaisiin. Jos sivustolla on verkkokauppa, voit tehdä myyntiä ympäri vuorokauden.

Minkä käsityksen saat yrityksestä, jonka kotisivut ovat hitaat ja vanhanaikaiset?

Vaikka yrityksellä olisikin kotisivut, on niiden ulkoasulla ja toimivuudella merkitystä. Nettisivut antavat ensivaikutelman yrityksestä. Jos ne ovat vanhanaikaiset, ei se ainakaan viestitä, että yritys on innovatiivinen tai menestyvä.

Jos nettisivut eivät toimi nopeasti tai tietoa on vaikea löytää, kävijä turhautuu ja siirtyy toisen yrityksen sivuille. Tästä on varmasti jokaisella kokemusta. Kauaa ei viitsi huonosti toimivalla sivustolla viipyä. Vai riittääkö sinun pinnasi siihen?

Minkä käsityksen saat yrityksestä, jolla ei ole kotisivuja lainkaan?

Uskomatonta kyllä, edelleen tapaa yrittäjiä, joilla ei ole nettisivuja lainkaan. Eivätkä he koe niiden hankkimista tarpeelliseksi. Jos kyseessä on hyvin pieni yritys, ja toiminta perustuu vakiintuneen, pienen asiakaskunnan ympärille, niin ehkä näin onkin. Ainakin toistaiseksi. Mutta entä kun tarvitaan uusia asiakkaita ja lisää myyntiä? Viimeistään siinä vaiheessa kannattaa alkaa miettiä kotisivuja yritykselle ja näkyvyyttä internetissä. 

Houkuttelevien nettisivujen kautta nimittäin oikeasti saa kasvatettua myyntiä.

Lue lisää minkälaiset ovat hyvät kotisivut! https://www.consultro.fi/nettisivut/

Ota yhteyttä: [email protected]

Tags: , ,