Nettisivut

Consultrolta saat yrityksen imagoon sopivat, hyvin toimivat ja nykyaikaiset nettisivut avaimet käteen -palveluna.

Nettisivut avaimet käteen -palveluna

Avaimet käteen -pakettiin kuuluu

 • web-hotellin ja verkkotunnuksen rekisteröinti ja tarvittavat asetukset
 • julkaisujärjestelmän asentaminen (WordPress)
 • sivujen ulkoasun suunnittelu
 • asiakkaan toimittaman sisällön siirtäminen sivustolle (tarvittaessa tekstisisällön suunnittelu ja copywriting sekä kuvien hankkiminen kuvapankista)
 • tarvittaessa logon suunnittelu
 • yhteydenottolomake, blogi, Google-kartta
 • Google Analytics -kävijäseurannan asentaminen
 • tarvittaessa verkkokauppa
 • sivujen valmistumisen jälkeen käyttötuki
 • ystävällinen ja asiantunteva palvelu!

Sivusto toteutetaan aina asiakkaan toiveiden ja budjetin mukaan.

Minkälaiset ovat Consultron tekemät nettisivut?

Consultron tekemät nettisivut ovat aina

 • nykyaikaiset
 • itsepäivitettävät eli voit itse lisätä, poistaa ja muokata sisältöä
 • responsiiviset eli sivut mukautuvat automaattisesti tablettiin, älypuhelimeen ja eri selaimiin sopivaksi
 • selkeät ja helppokäyttöiset
 • tekniseltä toteutukseltaan sellaiset, että ne tukevat hakukoneoptimointia

Kysy lisää tai pyydä tarjous!

 

Millaiset on hyvät nettisivut yritykselle?

Tässä muutama perusasia:
 1. Nettisivut pitää löytyä netistä. Hienosta sivustosta ei ole juurikaan iloa, jos potentiaaliset asiakkaat eivät löydä sitä netistä. (Lue lisää hakukoneoptimointi)
 2. Hyvät nettisivut avautuvat nopeasti. Jokainen varmasti tietää tunteen, kun sivusto ei avaudu. Mitä teet? Joskus odotat, mutta usein menet jollekin toiselle, mahdollisesti kilpailijan sivustolle, jonne pääsee nopeammin.
 3. Hyvät nettisivut ovat selkeät ja mielenkiintoiset. Tietojen tulee löytyä helposti. Sisällön pitää olla mielenkiintoinen, jotta asiakas kiinnostuu yrityksestäsi, palveluistasi tai tuotteistasi. Vaikka asiakkaat löytäisivätkin sivusi, niin onko se tarpeeksi myyvä, niin että asiakas haluaa käyttää juuri Sinun yritystäsi?
 4. Teksti houkuttelee ottamaan yhteyttä myyntiin tai ajanvaraukseen, ja yhteydenotto on tehty helpoksi.
 5. Teksti on  virheettömästi ja helppotajuisesti kirjoitettu. Lukijan mielenkiinto hiipuu nopeasti, jos hän ei ymmärrä lukemaansa. Teksti, jossa ei ole kirjoitusvirheitä, herättää myös luottamusta ja kertoo ammattitaidosta.
 6. Sivustolla on tiedot ajantasalla. Verkkosivustoa täytyy jatkuvasti päivittää. Näkyyhän sivulla tämän kuukauden tarjoukset, ei edellisen kuukauden?
 7. Sivuston tulee avautua ja toimia hyvin riippumatta siitä onko käytössä tabletti, älypuhelin vai tietokone. Nykyään hyvät nettisivut tehdäänkin responsiivisiksi eli sellaisisksi, että ne mukautuvat automaattisesti käytettävälle laitteelle sopiviksi.
Mitä muuta kannattaa ottaa huomioon nettisivustoa suunniteltaessa?
 1. Käytä kuvia nettisivuilla. Kuvat tekevät sivuista mielenkiintoisemmat, havainnollistavat sekä luovat mielikuvia. Kuvat jäävät myös usein mieleen paremmin kuin pelkkä teksti.
 2. Jos mahdollista, lisää sivuille laadukkaita kuvia toimipisteistä. Se houkuttelee asiakasta tulemaan paikan päälle.
 3. Näy myös sosiaalisessa mediassa: Facebook, Twitter, Youtube, Google+ ja Instagram. Päivitä näitä säännöllisesti.
 4. Lisää sivuille palautelomake. Kaikenlainen palaute on arvokasta, koska sen perusteella voi kehittää ja parantaa toimintaa. Asiakas todennäköisesti tulee uudestaankin yritykseenne, vaikka antaisikin huonoa palautetta, jos hän saa kertoa mielipiteensä ja häntä kuunnellaan.
 5. Kerro henkilökunnasta ja heidän osaamisestaan. Lisää nimet, valokuvat ja lyhyt esittely. Tämä herättää luottamusta. Asiakkaan on helpompi ottaa yhteyttä, kun hän tietää kuka/ketkä häntä palvelee/palvelevat.
 6. Valitse mieleenpainuva domain-nimi. Lyhyt ja helposti lausuttava on parempi kuin ääkkösiä, väliviivoja ja numeroita sisältävä.

 

Paljonko nettisivut yritykselle maksaa?

Nettisivujen hinta riippuu monesta tekijästä. Keskimäärin tekemäni nettisivut maksavat 500 € – 1000 €. Tässä joitakin seikkoja, jotka vaikuttavat hintaan:

 • sivuston laajuus, montako sivua sivustolle tulee
 • halutut toiminnot, kuvat, lomakkeet, valikot
 • tarvitaanko serveritila ja verkkotunnus
 • toimittaako asiakas tekstin vai luodaanko teksti Consultron toimesta
 • toimittaako asiakas kuvat vai hankitaanko sopivat kuvat Consultron toimesta

Tutustu Consultron esimerkkihintoihin tästä.

Tekstit nettisivustolle, copywriting

Nettisivuilla voidaan käyttää asiakkaan toimittamia tekstejä, mutta tarvittaessa Consultron kautta onnistuu sisällön tuottaminen eli tekstin luominen osittain tai kokonaan.

Nettisivujen näkyvyyden kannalta tekstin pitää olla hakukoneystävällistä. On tiettyjä seikkoja, jotka pitää ottaa huomioon tekstiä luotaessa, jotta hakukoneet nostaisivat nettisivut kärkisijoille hakutuloksissa. Kuitenkin tekstin luettavuus ei saa kärsiä vaan tekstin täytyy olla helposti luettavaa, selkeää ja myyvää. Consultron kautta hoituu suomenkielisten tekstien oikoluku, oikeinkirjoitusvirheiden korjaaminen ja tekstien muokkaaminen helposti luettavaksi ja hakukoneystävälliseksi.

Nettisivut venäjäksi

Myytkö sellaisia palveluja tai tuotteita, jotka haluaisit suunnata myös venäjänkieliselle kohderyhmälle Suomessa tai Venäjällä? Consultron kautta onnistuu nettisivujen kääntäminen venäjäksi. Huom. Venäjällä yleinen hakukone Googlen rinnalla on Yandex. Tämä kannattaa ottaa huomioon hakukonemainontaa suunniteltaessa.

Domain-nimi eli verkkotunnus

MIKÄ ON DOMAIN-NIMI ELI VERKKOTUNNUS?

Domain-nimi on sama kuin verkkotunnus eli osoitteesi internetissä. Esim. www.consultro.fi.

MILLAINEN ON HYVÄ VERKKOTUNNUSWww?

Hyvä verkkotunnus eli domain-nimi yhdistää osoitteen yritykseesi. Se voi olla esim. yrityksesi nimi.

Hyvä verkkotunnus on tarpeeksi lyhyt ja sellainen, että se on helppo muistaa. Ei kannata käyttää ääkkösiä, koska monet järjestelmät eivät tunnista niitä.

Nykyään on tarjolla erilaisia päätteitä. Suomessa luottamusta herättävä on .fi, mutta sen lisäksi on olemassa mm. .com; .net; .info; .org; .club; .sosial; .pub; .moda jne.

PALJONKO VERKKOTUNNUKSEN YLLÄPITO JA REKISTERÖINTI MAKSAA?

Consultron kautta verkkotunnuksen rekisteröinti ja ylläpito maksaa 20 e / vuosi. Katso hinnasto.

Palveluun sisältyy haluamasi verkkotunnuksen varaaminen, mikäli se on vapaa, sekä kaikki ylläpitoon liittyvät asiat.

Huom! 5.9.2016 alkaen fi-verkkotunnukset ja siihen liittyvät palvelut voi hankkia vain välittäjän eli palveluntarjoajan kautta. Consultro on palveluntarjoaja, joten jatkossakin kaikki verkkotunnuksiin liittyvät asiat hoituvat kauttani. Lue lisää.

Kysy lisää tai pyydä tarjous!

Serveritila

Pelkkä verkkotunnus ei riitä, jotta sivusto tulisi näkyviin. Tarvitset myös serveritilan eli web-hotellin, jossa sivusto sijaitsee. Consultron kautta hoituu web-hotellin rekisteröinti ja tarvittavat asetukset. Serveritila maksaa 130 € / vuosi.

Sähköpostit

Sähköpostiosoitteiden luominen, jotka voi myös liittää jo olemassa olevaan sähköpostitiliin esim. gmailiin. Se tarkoittaa sitä, että voit hoitaa sähköpostiliikennettä käyttämällä esim. gmailia, mutta lähettäjäksi voit valita yrityksesi sähköpostiosoitteen.

Keskity ydinosaamiseesi ja jätä nettisivut Consultron hoidettavaksi! Saat laadukasta palvelua edullisesti.

Kysy lisää tai pyydä tarjous!

[email protected]